top of page

Werkwijze

 

Een kennismaking afspreken (per mail: contact@suzebuizercoaching.nl)

We plannen op korte termijn een vrijblijvende afspraak in om elkaar telefonisch te spreken of te ontmoeten om te bepalen of er een klik is.

Kennismaking (30 min, telefonisch)
Ik ga graag laagdrempelig en vrijblijvend met je in gesprek om kennis te maken. Ik zal je onder andere vragen naar je situatie en het doel dat je voor ogen hebt met de coaching. We bespreken 
of coaching helpend is voor jouw vraag en stellen samen vast of we het zien zitten om een coachtraject te starten.

Investering: kosteloos

Traject (3-10 sessies, face to face en/of via Skype)
De duur van een traject kan afhankelijk van je doelen en wensen variëren van 3 tot 10 sessies verdeeld over een aantal weken tot maanden. Een sessie duurt 1-1,5 uur tenzij we anders afspreken. ​Tijdens de sessies gaan we in op de zaken die je bezighouden, stem ik me af op jouw persoonlijke situatie en kies ik de aanpak die in jouw situatie het beste perspectief geeft.
Investering: op aanvraag

Aanpak en methodieken in jouw traject
Ik werk niet met standaardoplossingen. Inzichten en vaardigheden die ik inzet zijn (een mix van) oplossingsgerichte coaching, intuïtieve coaching, Voice Dialogue, NLP, Transactionele Analyse, Geweldloze Communicatie, tools uit de loopbaancoaching, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness.

 

De tijd tussen de sessies is ook van groot belang omdat je de inzichten gaat verwerken en mogelijke stappen gaat zetten om je doel te bereiken. Natuurlijk gaan we in de daaropvolgende sessies samen bekijken hoe jij dat ervaren hebt en wat je nodig hebt om nog dichter bij je doelstelling te komen. Na elke sessie zal je, door middel van het proces dat ik met je doorloop, meer grip op de situatie krijgen en daardoor meer rust in je hoofd.

Afronding (1 uur, face to face)
Als je het begin en eind van het traject vergelijkt, dan zul je merken dat je meer bewustzijn en vertrouwen in jezelf hebt opgebouwd. Je hebt dan je doel bereikt of de tools ervoor in handen om het zelf te bereiken. Een goed traject betekent dat jij me uiteindelijk niet meer nodig hebt. Natuurlijk is het na afronding van het traject altijd mogelijk om een losse coachsessie af te spreken.

bottom of page